• LYNHURTIG LEVERING! - 1-2 HVERDAGE
  • DANMARKS BILLIGSTE FRUIT OF THE LOOM
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 399,-
  • ⭐⭐⭐⭐⭐ PÅ TRUSTPILOT

Shipping Politik

Hos LOOZE.dk sætter vi en enorm ære i at tilbyde den bedste shopping-oplevelse. Vores leveringstid er typisk hurtig, og kan tage cirka 2-5 hverdage..

 

Leveringstid

Lagerordrer afsendes typisk indenfor 1-3 hverdage, medmindre andet er angivet på produktsiden. (I det sjældne tilfælde at varen ikke er på lager, kan vi sende din ordre inden for 5 dage.

Du vil modtage en email og sms med sporings nummer, når varen er afsendt fra Looze.dk. En e-mail med forsendelsesbekræftelse vil blive sendt til din e-mail, når ordren er sendt. Transportøren er GLS. Eventuelle leveringsdatoer oplyst af LOOZE.dk er et estimat.

 

Håndteringstid 1-3 hverdage (mandag – fredag)

Leveringstid 1-5 hverdage (mandag – fredag)

99% af alle ordrer sendes samme dag, hvis de er afgivet inden kl. 14.00

Afskæringstid for ordre kl. 14.00

Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399 kr.

 

Ordreannullering

Hvis din ordre er i transit og ikke kan ændres, kan du afvise pakken.

 

Ordresporing

Du kan spore din ordre og forsendelses- og håndteringsoplysninger via det tilsendte tracking nummer. For mere forsendelsesinformation, send en e-mail. Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer.

Vi forstår virkelig betydningen af hurtig levering, og vi gør en ekstra indsats for at sikre, at dine varer når dig hurtigst muligt og sikkert. Vores transport samarbejdspartnere gør alt for at sikre en rettidig og sikker ankomst af dine elskede varer.

Leveringstiderne kan blive forlænget for fjerntliggende eller landlige destinationer, især i højsæsoner såsom ferier. Men vær sikker på, vi er forpligtet til at give dig estimerede leveringsdatoer og holde dig informeret om status for din ordre under hele processen.

Hos LOOZE.dk er din tilfredshed vores topprioritet, og vi er dedikerede til at gøre din shopping-oplevelse mindeværdig. Tak fordi du valgte os som din betroede partner!

Kontakt

LOOZE ApS
Baldersbækvej 24
2635 Ishøj
CVR nr.: 32 88 92 63
Telefon: +45 32 14 32 18
Email: hej@looze.dk